Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

7 Mayıs 2021-11 Haziran 2021

Ücret

600 TL

ADYÜ TÖMER tarafından “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi” sertifika programı düzenlenecektir. Başvurular e-posta yoluyla alınacaktır.

Kimler Başvurabilir?

Sertifika programına Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Arapça Öğretmenliği ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 3. ve son sınıf öğrencileri veya mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar ile Fen-Edebiyat ya da İnsani Bilimler Fakültelerinin Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri, Türk Halk Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı gibi dil bölümlerinin 2. 3. ve son sınıf öğrencileri ya da mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar başvurabilecektir.

Ücret:

Sertifika programının ücreti 600 TL (KDV dâhil)’dir.  Adıyaman Üniversitesi öğrenci, mezun ve personellerine %20 indirim uygulanacaktır. Sertifika programı, şehit ve gazi yakınlarına ücretsizdir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

• Sertifika Programı Ücretinin Yatırıldığını Gösteren Dekont
  • Kimlik Fotokopisi
  • Diploma Fotokopisi (Mezunlar İçin)/Öğrenci Belgesi (Öğrenciler İçin)

UYARI: Belirtilen belgelerin adyutomer@adiyaman.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Banka Hesap Bilgileri:

Adıyaman Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Adıyaman Halk Bankası Şubesi

IBAN: TR 50000 1200 918 10000 5000107

UYARI: Açıklama kısmına başvurulan programın ismi yazılmalıdır.

Katılımcıların banka dekontlarına ad soyad ve T.C. kimlik numarası bilgilerini mutlaka eklemeleri gerekmektedir.

Diğer Hususlar

• Dersler üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi üzerinden çevrim içi olarak verilecektir. Bu nedenle bilgisayar, cep telefonu vb., internet, kamera, mikrofon, hoparlör, kulaklık gibi gerekli teknik şartların öğrenciler tarafından sağlanması gerekmektedir.
  • Dersler sırasında internet, kamera ve hoparlör veya kulaklık kullanılır durumda olmalıdır.
  • Çevrim içi bir ders saati 60 dakikadır.
  • Dersleri kaydetmek ve dağıtmak yasaktır.
  • Derslere %80 devam mecburiyeti vardır. Geçerli mazereti olmaksızın devamsızlık oranını aşan öğrenci sertifika almaya hak kazanamaz. Programa devam edilmeyen saatler için ücreti iadesi yapılmaz.
  • TÖMER’den kaynaklanan nedenlerle açılamayan programlara yapılan kayıt ücretleri iade edilir. Diğer nedenler gerekçe gösterilerek ödenen sertifika ücretinin iadesi istenemez.
  • Kayıt olan kişi program hakkını başkasına devredemez.
  • Ders saatleri ve öğretmenleri değiştirme yetkisi merkez müdürlüğüne aittir.

UYARI: ADYÜ TÖMER sertifika programlarına kayıt yaptırmış olan öğrenciler,  yukarıdaki hususları kabul etmiş sayılır.

Kurs Programı