IV. TÜRKÇE MUAFİYET SINAVI

EK MUAFİYET SINAVI

Sevgili Öğrencilerimiz,

Türkçe Muafiyet Sınavlarımızın sona ermiş olmasına rağmen, mücbir sebeplerle bu sınavlara katılamayan öğrencilerimiz için ek bir sınav daha düzenliyoruz.

Sınav Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba
Sınav Saati: 10:30

Daha önce yapılan muafiyet sınavlarına hiç giremeyen öğrencilerimizin listesini web sayfamızdan duyurduk. Eğer sınavlarımıza katılamamışsanız ve adınız da listede yoksa, lütfen aşağıdaki bilgileri bize ulaştırın:

Adınız
Soyadınız
Kimlik Numaranız
Telefon Numaranız
Yukarıdaki bilgileri adyutomer@adiyaman.edu.tr adresine e-posta olarak gönderiniz. Sınavla ilgili tüm detaylar ve gelişmeler sizler için kurduğumuz whatsapp grubu üzerinden duyurulacaktır.

Sınavla ilgili sorularınız ve yardım talepleriniz için bize yukarıda verdiğimiz e-posta adresinden ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Sınava Girecekler Listesi